Promena planova: Justin i Hailey se neće venčati ove godine!

Iako ima puno dokaza da se Justin Bieber i Hailey Baldwin spremaju za svoju svadbu, a Justin je izjavio i da mu je to sledeća stvar na rasporedu, to ipak ne znači da njih dvoje postati muž i žena pre 2019. godine.

Kako sad piše TMZ, plan je zaista bio da se oni venčaju ove jeseni, ali su onda oboje shvatili da im je to preveliki pritisak. “Justin i Hailey čekaju do nekog momenta naredne godine da se venčaju, jer osećaju da prvo treba da budu posvećeni jedno drugome, a to je najvažnija stvar”, priča jedan izvor.

Iako ima onih koji misle da će brak i ako ga bude brzo propasti, pa da će Justin plačući pokušati da se vrati Seleni, isti izvor tvrdi da je ovo prava ljubav. “On nju već jako dugo voli, tako da ovo nije grom iz vedra neba.” Justin definitivno nikad nije ovoliko javno prikazivao veze, pa je možda i to dokaz kako je ubeđen da mu je Hailey poslednja devojka u životu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Istina ili preterivanje: Da li je Jus poručio Seleni da će je čekati?

4 thoughts on “Promena planova: Justin i Hailey se neće venčati ove godine!

  1. Iznenadilo me je ovo: " On nju već jako dugo voli.." On je posle 3 meseca nakon raskida sa Sel viđen sa Hailey. Koliko je onda to "dugo"? Da li mu je Sel bila samo usputna stanica OPET?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.