Za sad se fokusiraju na zdravlje: Justin i Hailey će napraviti veliku svadbu kad budu spremni!

Justin i Hailey Bieber venčali su se na brzinu bez ikakve veće ceremonije, što je za mnoge bilo iznenađujuće jer su dugo pričali kako planiraju veliku svadbu. Da, svadba će se po rečima izvora definitivno dogoditi, ali ne uskoro, jer par trenutno mentalno nije spreman za to, tako da će sačekati da se situacija smiri i onda proslaviti!

„Hailey nastavlja da podržava Justina, a njih dvoje će napraviti svadbu kad budu spremni. Najvažnije za njih je da Justin mentalno ostane zdrav. Čini se da mu je tretman mnogo pomogao, promenio je način na koji Jus misli. Sada je mnogo više fokusiran na sadašnjost, kada previše misli unapred istresira se i oseća pritisak“ ispričao je izvor.

Časopis People je još u februaru objavio da je Justin krenuo na konsultacije, a pre tog perioda fanovi su bili jako zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje i krivili su Hailey za takvo stanje, ali svi mediji su sve vreme pisali kako je Hailey zapravo Justinova najveća podrška.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.