Ne odustaju: Justin Bieber i Hailey Baldwin i dalje planiraju svadbu

Justin Bieber i Hailey Baldwin jesu venčani, ali svadbu nikad nisu imali što odavno žele da promene. Kako sad pišu američki mediji, iako njih dvoje imaju ozbiljnih problema kad je reč o mentalnom zdravlju, i dalje veruju u svoj brak i žele da ga krunišu ceremonijom od koje neće odustati.

Venčanje je već nekoliko puta odlagano, najverovatnije zbog Jusovog zdravstvenog stanja, a People kaže da oni i dalje čekaju pravi momenat. “I dalje stoji da će imati venčanje, ali to im sad nije fokus”, priča jedan izvor. “Nisu poslali nove pozivnice. Čekaju da Justinu bude bolje i uzbuđeni su što će ponovo planirati svadbu.”

Kako se navodi, Justin se bori sa nekoliko mentalnih bolesti, a najveća je svakako depresija. “Justin ide na tretman i u Njujorku i u Los Anđelesu i sad je ok. On se jako, jako trudi da mu bude bolje. Želi da to uradi zbog sebe i Hailey. I dalje je siguran da će uspeti. Hailey ga ne pritiska i samo želi da on ozdravi.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko su najpopularnije mlade zvezde u Srbiji, BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Severnoj Makedoniji?

One thought on “Ne odustaju: Justin Bieber i Hailey Baldwin i dalje planiraju svadbu

  1. Šta god da pročitam o njima bez obzira imalo to "zid" sreće čini mi se da unutra uopšte nije tako dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.