Već našla novog dečka: Bella Thorne potvrdila vezu sa Benjaminom Mascolom!

Bella Thorne jednostavno nije devojka koja može ijedan dan da provede bez devojke ili dečka, a s obzirom da je otvorena za oba pola i da ima mnogo kontakata, ona nađe dečka jako brzo! To se pokazalo kao istinito i sada, jer je samo nedelju dana nakon drame sa bivšim dečkom, reperom Mod Sunom, već objavila da je našla novog kandidata!

Naravno, Bella kao i uvek nije krila da je ušla u novu vezu, a ovoga puta je u vezu ušla sa italijanskim pevačem Benjaminom Mascolom, koji je svega četiri godine stariji od Belle, što je jako čudno za nju jer je prethodni momak Mod Sun bio 11 godina stariji od nje! Benjamin je juče objavio fotku sa Bellom na kojoj se svakako vidi da su u vezi, a Bella je prokomentarisala: “Prelep si, srećna sam što si pored mene”, napisala je ona sa nekoliko emodžija srca.

Iako Bella nije objavila fotku i sama na Instagram, pohvalila se fotkom na Instagram Storyju i napisala: “Ben je objavio našu seksi zajedničku fotku”. Pogledajte i vi kako izgleda Bellin novi dečko!

View this post on Instagram

👼+🐰= 🔥

A post shared by Benjamin Mascolo (@b3nm) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Bella mašta o vezi sa Dove ali Dove je to smešno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.