Slavna reperica iskopala i skuhala svoju mrtvu mačku!

Kontroverzna reperica Azaelia Banks zaista ne može bez drame! Nakon javnih svađa s Lanom Del Rey i Siom ona je otišla korak dalje te je odlučila iskopati svoju uginulu mačku imena Lucifer i skuhati njegove kosti. Kako Azalea tvrdi, ona je vještica po njezinoj majci koja se bavila bijelom magijom. Bijela magija je tkzv. „dobra magija“ pomoću koje ljudi uklanjaju čini koje su bačene na njihove obitelji.

Sve se odvilo na Azaleinim Instagram storijima prošlog utorka. Nakon što je skuhala svoju mačku, Azalea je pokazala oltar koji je napravila za svoju mačku. Oltar se sastojao od šampanjca, novčanice od 100 dolara, Chanel no. 5 parfema i Luciferove lubanje.

Kako prenosi Daily Mail, Azalea želi vratiti svoju mačku u život što je kompletno besmisleno. Ipak, ona je objavila na društvenim mrežama proces iskopavanja mrtve mačke. U gnjusnim videima Azalea je viđena kako iskopava truplo mrtve mačke dok je nepoznata osoba snima i pomaže u procesu kuhanja njezinih kostiju.

„Ako niste znali, moja mačka Lucifer je uginula prije nekoliko mjeseci kada smo je morali i zakopati. Sada je konačno po prvi put iskopavamo i vraćamo u život.“ govorila je reperica pri iskopavanju jadne životinje.

Naravno, ovaj potez je naišao na veliku negativnu reakciju publike. Azalea je bila u trendingu na Twitteru, a dok većina komentara ismijava Azaleu banks neki su ipak imali malo više empatije „Azalea zaista nije mentalno dobro. Nadam se da će dobiti pomoć koju treba.“ glasili su neki od komentara.

U cijeloj se drami zgoženo oglasila i Sia „Žrtvuješ mrtve životinje bez razloga. Zgrožena sam s svojim postupcima, ali ovo je prešlo svaku mjeru.“. Naravno, Azalea se odmah oglasila i optužila Siu kako vrijeđa njezinu religiju.

„Imaj malo poštovanja za moju tradicionalnu afričku religiju glupa bijelkinjo.“ odgovorila je ona uz još vrijeđanja i psovki.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Azalea Banks

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Slavna reperica iskopala i skuhala svoju mrtvu mačku!

  1. Jer "glupa belkinjo" uopšte nije rasistički😑 Treba poštovati svačiju religiju ali samo u granicama normale. Postoje afrička plemena kojima je u sklopu religije primena kanibalizma a tu su i razni satanisti i drugi sektaši koji takođe mogu reći: "Da, ovo je moja religija i poštuj to. Sad mi pomozi da otkopam ovog mrtvog lika do punog meseca jer treba da ga žrtvujem đavolu". U svakom slučaju, ako ona misli da mrtvu mačku može vratiti u život, onda joj zaista treba pomoć stručnjaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.