Bizarno: Poznata reperica se hvalila kako posjeduje dječju lubanju

Azealia Banks je češće spominje u medijima zbog svojih kontroverznih izjava nego radi svoje muzike. Nakon što je šokirala javnost kada je iskopala svoju mrtvu mačku i skuhala njezine kosti, a sve je prenosila na Instagramu, Azealia se još jednom našla u vrlo odvratnom skandalu; hvalila se kako posjeduje pravu lubanju šestogodišnjeg djeteta.

Kako navodi Daily Mail, Azealia je gostovala u radio showu preko Zooma, a intervjuu je započela negirajući glasine kako je pojela svoju mrtvu mačku „Apsolutno ne. Nisam pojela svoju mačku niti bi to ikada učinila. Žrtvovala sam njegove kosti kako bi ga ponovno vratila u život. To je dio moje religije.“ objašnjavala je ona svoj bizaran potez.

I baš kada je donekle sve bilo objašnjeno u vezi skandala s njezinom mačkom, Azealia je napravila još jedan užasan potez; „pohvalila“ se ljudskom lubanjom koju također posjeduje.

Azealia je mrtva ozbiljna počela pričati kako posjeduje lubanju šestogodišnje djevojčice koja je umrla od ozljeda glave, a voditelji su isprva mislili da se ona samo šali. Tada se ona ustala i našla lubanju te je pokazala kameri, a voditelji emisije su bili vidno zgroženi.

„Kupila sam lubanju na jednoj medicinskoj stranici. To je legalno i sigurno, imate takve lubanje u svim medicinskim školama. Sigurno ste već prije vidjeli ljudsku lubanju, a da to niste ni znali.“ opravdavala je Azealia ovaj bizaran hobi.

Pročitajte još  Drama: Cardi B i Azealia Banks u žestokoj svađi, Cardi se povlači sa društvenih mreža!

Reperica je nastavila pričati kako ona obožava kosti i život nakon smrti. „Ljudska energija se nalazi u kostima, zato one jedine ostanu nakon smrti.“ pričala je Azealia užasnutim voditeljima.

Azealia je odavno pričala kako je vještica i kao je bavi bijelom magijom baš kao i njezina majka. Ona je bila kritizirana i o svojem tretmanu prema životinjama s strane publike, a kritizirala ju je i pjevačica Sia, poznata po svojem aktivizmu za životinje. Azealia ju je tada napala kako je Sia „bjelački supremist“ te kako pjevačica „ne poštuje njezinu vjeru i tradicionalne običaje“.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Azealia Banks

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.