Hailey Bieber polugola pozirala s malom torbicom

Hailey Bieber se izjasnjuje kao kršćanka, ali izgleda da joj je posao ipak na prvom mjestu. Uz svoju prijateljicu Kendall Jenner Hailey je pozirala za novu kampanju skupocjene marke Versace. Kendall i Hailey su pozirale u odjeći Versace za novu sezonu, a najviše je reakcija izazvao provokativan editorijal u kojem su one pozirale s Versace torbama.

Kendall je viđena mokre kose s glamuroznom šminkom i nakitom u crnom korzetu. Naravno, ona u prvom planu drži novu crnu Versace torbicu za novu sezonu. Ipak, veću su reakciju izazvale Haileyne fotografije.

Hailey je viđena u sličnom izdanju, s mokrom kosom i šarenim korzetom, samo što ona vidljivo nema donje rublje, već joj intimne dijelove tijela prikriva nova Versace torbica. Ovo nije novost za marku Versace koja često stavlja svoje modele u provokativna izdanja.

Ipak, neki su smatrali da je Hailey otišla malo predaleko, dok drugi ne vide problem u editorijalu Versace koji je poznat po provokativnih editorijalima, prenosi Daily Mail.

Osim navedenog editorijala, Versace je i predstavio svog prvog plus size modela, Precious Lee. Ona je snimana u istom editorijalu kao Kendall i Hailey ali u nešto pokrivenijem izdanju.

Direktorica marke Donatella Versace joj je uputila srdačnu dobrodošlicu putem društvenih mreža.

„Precious, dobrodošla u Versace obitelj! Bila si fantastična danas na pisti.“ uputila joj je Donatella čestitku. Precious joj se zahvalila s riječima „Od srca vam hvala na prilici koju ste mi pružili. Nadam se da će malene djevojčice afroameričkog podrijetla vidjeti mene i dopustiti si da sanju ovako velike snove.“.

Pročitajte još  Izolovani od ostalih: Justin i Hailey kupili kuću u Los Anđelesu!

Donatella, ujedno i dizajnerica nove kampanje opisala je kampanju kao „moderna meduza“. Vesele i jarke boje su upečatljive u novoj kampanji za ljeto 2021., a ona je s uvođenjem plus size modela u kampanju željela pokazati ljepotu u različitosti izgleda ljudi. S obzirom na uspješnost kampanje, mislimo da je uspjela u svojem naumu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.