“Prebio bi me kao mačku”: Justin Bieber odustao od tuče sa Tomom Cruiseom!

Justin Bieber često iznenadi svet svojim ludim tvitovima, a svet često i poveruje da se Justin zapravo nije šalio. Ipak, svima nam je bilo jasno da Justin nije bio ozbiljan kada je rekao da poziva Toma Cruisea na dvoboj u ringu, ali je Justin za svaki slučaj ispričao za medije da se njegova tuča sa 56-godišnjim glumcem sigurno neće stvarno dogoditi!

„Ne, samo sam se šalio, tvitovao sam to tek onako“ priznaje Jus da ipak neće u ring sa Tomom! „Video sam tad njegov intervju, on mi je bio u glavi, ali kad bismo se tukli, prebio bi me kao mačku. Morao bih prvo da steknem dobru kondiciju“ iskreno priča Jus za TMZ!

„Nije Tom moja liga, on ima tu očinsku snagu, volim te, Tommy“ zaključio je Jus u nasmejanom izdanju i Drew Barrymore majici, tako da se čini da se on ovih dana oseća odlično!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Justin Bieber najavio novi singl za sutra, oduševio ponašanjem prema paparacima! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.