Neobaveštena: Nicki Minaj pojma nema ko je Shawn Mendes!

Svi se sećamo kako je Justin Bieber svojevremeno javno priznao da nikad nije čuo za Shawna Mendesa koji je iza sebe tad već imao jedan hit (Stitches) ali je kasnije ispravio tu napravdu i čak promovisao njegovu muziku. Međutim, sad je Nicki Minaj i nesvesno otkrila da Shawna ne može da prepozna ni na slici!

Nicki je neko na Twitteru poslao poruku na kojoj vidimo Shawna kako mazi mačku a Nicki je to objavila uz komentar, “Neko mi je poslao poruku u kojoj kažu da bi voleli da ih ovaj čovek (koji drži mačku) drži kao što on drži ovo psa – ja sam skroz zbunjena.” I zaista, Shawn na ovoj fotki očigledno drži mačku ali Twitter publiku je mnogo više fasciniralo to što Nicki pojma nema ko je Shawn!

Odmah zatim usledila je tona komentara u stilu “Njegovo ime je Shawn Mendes Nicki” ili “Ne mogu da verujem da je ona Shawna Mendesa predstavila sa ‘ovaj čovek'” Izgleda da je Nicki shvatila grešku pa je ubrzo nakon toga obrisala svoju poruku koju je naravno neko pre toga snimio i raširio internetom. Shawn baš ima problema sa prepoznavanjem – sećamo se kako mu pre par dana neko iz Drakeovog obezbeđenja zavrnuo ruku kad je pokušao da priđe reperu!

Pročitajte još  Slavna komičarka vređa Demi i Taylor: "Jasno je da niste pevale uživo na MTV VMA!"

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Neobaveštena: Nicki Minaj pojma nema ko je Shawn Mendes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.