Reperka napravila naušnice od skuvanog leša svoje mačke

Azealia Banks je bez sumnje najkontroverznija muzičarka na svetu, a poslednjih dana izaziva zgražavanje jer je iskopala svoju mrtvu mačku i skuvala je. Ipak, to nije kraj, jer je reperka odlučila da je raskomada i iskoristi njene delove za nakit!

Iako sve zvuči kao neka suluda glasina, reperka je to sama potvrdila na svom Instagram profilu, pa kaže da je nakon kuvanja sirote mačke otkinula delove njegove vilice i planira da ih nosi kao naušnice. Reperka je već pokazala kako bi joj taj ukras stojao, a kaže kako misli da je to sjajan modni detalj.

Azealia je nakon žestokih reakcija javnosti brisala videe na kojima se vidi kako iskopava svoju nesrećnu mačku koju je sahranila pre tri meseca. Ona je sve koji je napadaju optužila da su rasisti, pa je objasnila kako mnogi lovci prave trofeje od glava ubijenih životinja.

To zaista jeste tačno, ali niko od njih ne sahranjuje svoje kućne ljubimce, a zatim ih iskopava, kuva i čereči da bi napravio sebi naušnice. Kako prenosi Daily Mail, nije poznato da li će ona ove kosti odneti u neku juvelirnicu da je obrade i ukrase, a pitanje je i ko bi pristao na to.

Ono što mnoge čudi jeste zašto nadležne institucije ne reaguju već godinama i dozvoljavaju muzičarki da ispoljava svoje mentalne probleme. Čini se da je sve ovo što radi samo vapaj za pomoć i da bi njoj zaista prijalo nekoliko meseci daleko od javnosti i u nekoj odgovarajućoj instituciji.

Pročitajte još  Drama: Cardi B i Azealia Banks u žestokoj svađi, Cardi se povlači sa društvenih mreža!

Azealia se u prošlost bezbroj puta svađala sa raznim zvezdama, napadavši ih bez ikakvog razloga. Ona je za Zayna govorila da rođen kao žena, napadala je i Cardi B, a inače uvek smirena Lana Del Rey obećala je da će je prebiti pojavi li joj se ona na kućnom pragu! Zar neko zaista mora da strada da bi se nešto uradilo povodom svega?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Azealia Banks

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Reperka napravila naušnice od skuvanog leša svoje mačke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.