Zaista je kraj: Tini Stoessel i Sebastian Yatra više ne pričaju skupa

Tini Stoessel i Sebastian Yatra su u trenutku glasili kao jedan od najpopularnijih parova Južne Amerike, a iako su nas oni uvjeravali da je sve u redu, par je prekinuo sredinom prošle godine. Tini se sama izjasnila kako je veza zauvijek gotova ali fascinacija južnoameričkih medija s njezinim ljubavnim životom ne jenjava!

Pričalo se i o mogućoj trećoj osobi koja je dovela do prekida Tini i Sebastiana, a najviše se spominjala meksička glumica i pjevačica Danna Paola. Ipak, te glasine nisu nikada potvrđene, a moramo napomenuti da južnoamerički mediji vole praviti drame od prekida i miješati treće osobe bez ikakvog razloga.

Kako prenosi Explica, Tini je u novom intervjuu otkrila kako je veza ostavila sentimentalan trag na nju ali i kako se nakon prekida fokusirala na sebe i svoju karijeru. „Otkrila sam sebe u novom svijetlu. Ove sam se godine odlučila fokusirati na sebe i svoju karijeru, a bila sam i zauzeta zbog promocije albuma. Dešavalo se i da nisam stigla procesuirati informacije oko sebe.“ izjavila je ona.

Tini je otkrila i kako ona i Sebastian više nisu u kontaktu, ali da nema lošeg odnosa među njima „Sebastian i ja više nismo u kontaktu. Nadam se da je on dobro. Iako više ne pričamo, naše zajednički trenutci će mi ostati kao lijepa uspomena koje ću se rado prisjećati.“ nadovezala se Tini u intervjuu za meksički magazin.

Pročitajte još  Informacije cure: Novi album Martine Stoessel nam stiže već 15. oktobra, karte za koncert suludo jeftine!

Što se tiče Tininih planova, ona je trenutno na odmoru u Sjedinjenim Država s prijateljicama, a one su odlučile svoje prijateljstvo upečatiti tetovažom. Tini i Cami Gallado su se tetovirale na Floridi, a izbrale su jednostavnu zajedničku tetovažu leptira na ruci.

Ovo je bila Camina prva tetovaža, a ona je osim zajedničke tetovaže dodala još nekoliko ukrasa na svoje tijelo, šibicu na prstu i lika škorpiona na rebrima dok nam je Tini naslutila kako je napravila još jednu tetovažu na boku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.