Beyoncina bivša bubnjarka podnela tužbu: Ona je veštica, prisluškivala me je i ubila mi je mačku!

Ovih dana ima dosta bizarnih vesti kad je reč o slavnima, ali novi šampion definitvino je bubnjarka Kimberly Thompson koja je čak sedam godina radila za Beyonce, a sad tvrdi da je pevačica natprirodno biće koje joj želi samo zlo.

Da je Kimberly mrtva ozbiljna, govori to što svoje optužbe nije iznela na društvenim mrežama ili medijima, već je otišla prako kod sudije. Kako se navodi u dokumentima, ona ističe da je Beyonce veštica koja se služi crno magijom i koristi je protiv nje. Bubnjarka navodi da je dokaz za to što joj je Beyonce na taj način ubila mačku, a tvrdi i da joj je prisluškivala telefon. Sud inače nije odbacio optužbu, ali jeste njen zahtev da se Beyonce zabrani da joj priđe na bliže od stotinak metara.

Pevačica inače uopšte ne odgovara na ove optužbe, a teško da će to i uraditi osim ako se ne desi čudo pa do suđenja dođe. Beyonce tokom karijere optužuju za sve i svašta, a pre svega da je član navodnog “Iluminati” društva i ko zna šta još. Ili je Beyonce veštica, ili je Kimberly koja je inače vrlo cenjena muzičarka koja je radila sa velikim zvezdama u ozbiljnom psihičkom problemu. Odaberite sami.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Beyonce

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Coldplay (feat. Beyoncé) – Hymn For The Weekend (Official video)

3 thoughts on “Beyoncina bivša bubnjarka podnela tužbu: Ona je veštica, prisluškivala me je i ubila mi je mačku!

  1. Ako ste gledali teorije zavere od Shane-a mogli ste da cujete da postoje dokazi da je bijonse jeste clan iluminata,a da ce njena deca biti naslednici jer su kao bliznakinje i to je najmocnija stvar na svetu,kao da ih niko ne moze razdvojiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.