Selena Gomez o editorijalu za Pumu: Možda nisam savršena, ali uvek sam ono što jesam!


Selena Gomez je potpisala ugovor sa Pumom i od tada smo bili mogućnosti da je vidimo u editorijalu koji je objavila u januaru, a sada nam predstavlja i nešto novo!

Inspirisano prvom Puminom kolekcijom koju je Sel promovisala nastala je i nova kolekcija patika koje će biti dostupne već 15. marta. Sel na novim fotografijama možemo videti kako nam prikazuje nove patike, ali i da je u savršenoj formi. Ona je o prethodnoj saradnji rekla da se oseća puno samopouzdanja, moćno, puna kontrole i hrabro.

Selena ističe da se ne petvara i da je uvek prikazuje sebe onako kakva zaista jeste. “Da, možda nisam savršena, ali sam uvek ja. Bez maski, bez filtera, samo Selena Gomez,” rekla je pevačica. Iz Pume ističu da Selena svuda izgleda dobro, od teretane do crvenog tepiha, kao i da je baš ona ono što su tražili. “Njena nesutaršivost se prenosi na kolekciju sa izjavama koje privlače pažnju,” napisali su. Kako se vama dopada nova kolekcija i da li vam se dopada Selenin izgled?

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Zavirite u nju: Večeras počinje prodaja Selenine "Revival" modne kolekcije!

5 thoughts on “Selena Gomez o editorijalu za Pumu: Možda nisam savršena, ali uvek sam ono što jesam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.