Miley Cyrus: Sada imam odličan život!


Miley je prošla kroz problematičan period, međutim sada ističe da je srećnija nego ikada ranije!

Ona u poslednje vreme koristi haštag #B**chIsBack za koji kaže da opisuje njen trenutni život. “Ovo uvek govorim – uvek se menja osećaj ono što sam, ali trenutno se osećam više nego svoja,” dodaje ona. Nakon što su ona i Liam Hemsworth ponovo zajedno, Miley je smanjila broj fotografija koje postavlja po društvenim mrežama, ali pre toga je pokazala nove fotografije inspirisane snimanjem za “Zemlju čuda”.

Miley je u septembru prošle godine predstavila album “Younger Now”, međutim ima i jedne razočaravajuće vesti za svoje fanove – neće se vratiti glumi, jer je to trenutno ne zanima. “Nemam toliku pažnju koju bih usmerila na neki projekat koji bi trajao par meseci, a posebno da budem u ulozi lika i ne budem svoja taj period,” ističe ona. Miley dodaje da ona duboko ulazi u lik i to joj otežava da se poveže sa porodicom i prijateljima. Ona naglašava da se sada sjajno osećaj i da to ne bi menjala.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Gde su granice? Miley želi da ugradi rogove u svoju glavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.