Pričalo se o braku: Demi Lovato možda uskoro bude zaprošena!

Ljubavni život Demi Lovato u poslednjih godinu dana bio je vrlo zanimljiv, spajali smo je sa raznim muškarcima sa javne scene, ali sve su to bile relativno kratke veze. Pevačica je u jednom trenutku čak rekla da joj ne bi smetalo ni da jednog dana porodicu ima sa ženom. Demi već nekoliko meseci izlazi sa Maxom Ehrichom, a izgleda da on planira da je u bliskoj budućnosti zaprosi!

Bivša zvezda serije The Young and the Restless Max Ehrich već nekoliko meseci izlazi sa Demi Lovato, a po izvorima par je spreman za više. Us Weekly je objavio ekskluzivne vesti da je Max čak i odlučio da zaprosi Demi, čim se ukine izolacija i zaštitne mere u Americi. Fanovi su prvo posumnjali da se Max izlazi sa Demi kad su videli njih dvoje kako flertuju na Instagramu. Otkako su počeli da razgovaraju, Demi je otvorena sa Maxom o svojoj istoriji sa supstancama, ali ona već godinama radi na tome, pogotovo u poslednjih godinu-dve. Us Weekly fanovima poručuje da joj Max pomaže na tom putovanju. Max podržava Demi i kaže da joj ide dobro, dok se ona fokusira na svoje mentalno zdravlje u toku karantina.

Max navodno želi da zaprosi Demi čim korona virus odumre. Demina porodica upoznala je Maxa i odobravaju ga. Maxova porodica takođe voli Demi i obe porodice se raduju što će par preduzeti sledeće korake u svojoj vezi. Bivša zvezda I&R takođe ima Deminu dozvolu da je zaprosi. Par često govori o svojoj vezi i zajedno su doneli ovu odluku. Max vreme u karantinu provodi sa Demi u njenoj kući u Californiji, gde njih dvoje kuvaju, gledaju filmove i stvaraju muziku zajedno. Zahvaljujući karantinu oni su imali vremena da se potpuno posvete jedno drugome, što je donelo mnogo toga pozitivnog u njihovu vezu.

Pročitajte još  Famoza music chart #100 – Svakog dana glasajte za najbolju pesmu mladih zvezda svih vremena!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.