Demi Lovato i Mike Johnson se više ne viđaju!

Demi Lovato je u prethodnih nekoliko meseci bila vrlo prisna sa zvezdom emisije “The Bachelorette”, Mikeom Johnsonom. Poznata kao veliki fan emisije, Demi je čak gostovala kao sudija u njenom finalu! Ona i Mike su se nakon toga videli nekoliko puta, a izvori kažu da su se jako zbližili. Međutim…

Iako smo im svi držali palčeve, Demi i Mike se izgleda više ne viđaju. Kako prenosi izvor, ništa posebno se nije ni desilo, iako je u jednom periodu Demi bila stvarno zagrejana za Mikea, jednostavno se ohladila i nastavila dalje. Mike se, s druge strane, nada da će od pevačice u budućnosti dobiti drugu šansu, iako mu ne smeta što su trenutno samo prijatelji.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Konačni rezultati Famoza koncertne ankete: Najviše glasova za Shawna Mendesa i Arianu Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.