Opasnost prošla: Demi Lovato sve bolje, ali još uvek je u bolnici!

Demi Lovato i njen tim i dalje se drže podalje od javnosti, ali najvažnije proverene informacije su to da je Demi još uvek u bolnici, ali i da je sigurno da će se izvući bez posledica od predoziranja nedozvoljenim supstancama.

Kako se još navodi, nju svakodnevno obilazi njen bivši dečko Wilmer Valderrama koji je tu od prvog dana, iako vidno uzrujan zbog svega što se dešava. Glasine kruži da su Demi posetile i Selena i Miley, ali njih je zaista teško proveriti u ovom momentu.

Demi odmah nakon bolničkog lečenja sledi odlazak u jednu privatnu kliniku, navodno u Atlanti gde će započeti proces odvikavanja koji u zavisnosti od njene volje može trajati od nekoliko nedelja do nekoliko meseci. Zato je veliko pitanje hoće li ona uopšte nastaviti sa svojom karijerom pre kraja 2018. godine. Ipak, za Demi kojoj je tek 25 godina sad je daleko najvažnije da svoj život dovede u red.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Max Ehrich ugrožava život Demi Lovato, ona zatražila pomoć

5 thoughts on “Opasnost prošla: Demi Lovato sve bolje, ali još uvek je u bolnici!

  1. Najvažnije je da je nasa Demika dobro!!!😭❤️❤️❤️❤️

  2. Drago mi je da je dobro. Znam da joj oporavak meće lako proći, ali nadam se da će se što prije oporaviti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.