Iggy Azalea: Wilmere, krajnje je vreme da se oženiš sa Demi Lovato!

demi-lovato-iggy

Demi Lovato i Wilmer Valderrama u vezi su čitavu večnost a Iggy Azaleai je dosta toga pa poručuje glumcu da je došlo vreme da skupi hrabrosti i oženi se svojom devojkom!

Iggy i sama planira da se uda ove godine pa kaže da bi joj baš prijalo da to učini i njena drugarica Demi. “Oni jednostavno moraju da se vere”, priča Iggy za AMP radio. “Wilmer mora da prione na to. On se uvek nekako izmigolji! Jeste li videli Demi? Ona je prava bomba. Ne znam šta više čeka. Slušaj bre, bolje da joj kupiš prsten. Želim da se svi verimo u isto vreme”.

Iggy je na molbu voditelja objasnila i kako je to kad ste komšinica sa Demi. “Ona živi u mojoj ulici. Negde oko 22h nađemo se i gledamo filmove. Pre nekoliko dana gledale smo dokumentarac o ubistvu repera Notorious B.I.G. i Tupaca. Ona je zaspala a ja sam htela da je snimim i objavim to na internetu!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prijatelji otkrivaju: Demi Lovato je obolela od laži!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.