Dečko Demi Lovato obožava Selenu Gomez!

Demi Lovato je na udaru zbog starog Instagram naloga na kom je vređala otvoreno Selenu Gomez – zbog ovoga je na internetu dobila više hejta nego što je očekivala, i svuda se širio hešteg #DemiIsOverParty. Sa celom ovom pričom teško da će se Demi i Selena ikada istinski pomiriti i teško da ćemo ih zvati prijateljicama ponovo, tako da je možda problematična činjenica da je Demin sadašnji dečko oduševljen Selenom!

Max Ehrich i Demi u vezi su tek od skoro tako da se tek upoznaju, a da sve bude čudnije vezano za Maxa, on je zapravo ogroman fan Selene Gomez, možemo čak reći da je obožava! U videu iz 2010. godine on je imao uspehe u serijalu “High School Musical 3” i “iCarly”, i tada je otkrio da bi najradije radio sa Selenom! “Selena je tako zabavna, pretalentovana i ima fantastičnu sposobnost za muziku i komediju” pričao je on tad.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by MaxEhrich (@maxehrich) on

Čak i godinama kasnije pokazalo se da je Max uz Sel, a to je i javno pokazao 2018. godine kada je Sel bila hospitalizovana. “Moje misli i molitve su sa Selenom Gomez. Bog te voli i vole te milioni ljudi na svetu. Ostani jaka” poručio je on tad.

Ipak, podrška je jedno, a ljubav drugo! Max je mnogo tvitova vezanih za Selenu obrisao, ali kako screenshotovi ostaju zauvek, neki nalozi i dalje imaju njegove tvitove “Oženiću se jednog dana sa Selenom Gomez.” Na jednoj Instagram objavi u komentarima je upitan da li voli Sel, a on je odgovorio emodžijem očiju u obliku srca! Max na Instagramu i dalje čuva fotku na kojoj ima tetovažu slova S, što je takođe vrlo čudno, a u komentarima ga fanovi “mole” da bude sa Selenom jer su sjajan par. Da li je i vama sve ovo malo čudno?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Jedna muka manje: Demi Lovato neće morati u zatvor nakon izlaska iz bolnice, i pored opiranja policiji!

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.