Demi Lovato pristala da ode na odvikavanje!

Stanje Demi Lovato uskoro će biti dovoljno dobro da bude puštena iz bolnice, ali sledi joj teži deo svega ovoga – odvikavanje, na koje je pristala da krene odmah.

Kako TMZ prenosi, Demi će bolnicu napustiti ovih dana, a zbog velikih mučnina i visoke temperature, njena porodica nije želela da je istog momenta forsira sa odlaskom na rehabilitaciju. Međutim, pošto je Demi sada stabilna, oni su joj otvoreno rekli da mora da traži pomoć, i pristala je da krene na odvikavanje pravo iz bolnice!

Demi je 2010. i 2011. godine išla u Timberline Knolls centar za rehabilitaciju namenjen problemima poput alkoholizma, droge, samopovređivanja i bulimije, ali je Demi u svom dokumentarcu “Simply Complicated” otkrila da ipak nije sve bilo tako lako i da je i posle godinu dana još uvek imala problema sa pićem i kokainom. Šta reći, osim da je pred njom još jednom ogromna borba i da će morati da bude hrabrija nego ikada!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Diže raspoloženje: Demi Lovato objavila pesmu "No Promises"!

8 thoughts on “Demi Lovato pristala da ode na odvikavanje!

  1. Super sto se odlucila na to a ne na ovo drugo 😊😊
    Sad joj zelim samo srecu da se sto brze odvikne od tih stvari❤😣

  2. Trebat će joj sva snaga i volja svijeta. Nadam se da neće počiniti samoubojstvo u klinici, mada oni sve nadziru. Nadam se da će se uspjeti izboriti s porocima! Najveći problem je, što mnogi ljudi nikada ne prestanu koristiti droge.

  3. Lijepo od nje što je ipak pristala na to. Teški dio tek sada kreće i držimo palčeve da uspije i da opet bude ona naša Demetria

  4. Super što je pristala, to je jedna veoma važna odluka i izabrala je pravi put! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.