Kendall i Kylie o svojoj vezi sa Caitlyn Jenner: Tata je naš heroj!

Porodica Kardashian/Jenner prošla je u prethodnoj deceniji kroz mnoge poteškoće. Iako njihove “muke” nikad neće biti novčane prirode, njihova porodična zajednica pretrpela je mnoge prevare, svađe, a jedan od težih problema bio je iznenadno priznanje Bruce-a Jennera da se ne oseća prijatno u svom telu i da želi da podlegne tranziciji i postane žensko.

2015. godina za sestre Jenner svakako nije bila laka jer su morale da nauče da prihvate svog oca nakon tranzicije, što bi većini bila velika prepreka, ali one su u to zakoračile otvorenog uma i može se reći da i dan-danas imaju divnu vezu sa Caitlyn Jenner.

Sada, pola decenije kasnije, Kendall je otkrila za Pride specijalu časopisa People: “Kada je moj otac otkrio da je transrodan, naša veza je evoluirala. Konačno je mogla biti iskrena prema meni. Mogle smo razgovarati o dubokim emocijama koje je osećala u to vreme. Moj otac nije mnogo pričala o svojim osećanjima, tako da je to bio veliki korak za nas. Gledala sam stare videe svog oca sa Olimpijade i poželela sam da budem deo tih spektakularnih trenutaka s njom. Postoji toliko mnogo priča koje ona priča o svom životu, a ja volim da samo sedim i slušam”.

Kylie je takođe imala nešto da doda za People: “Moj otac mi je oduvek bio inspiracija, od osvajanja zlatne medalje na Olimpijadi do dobijanja licence za pilota. Međutim, gledajući je kako živi njeno istinsko ja najviše me je nadahnulo.” Caitlyn je za People rekla da ne bi načinila tranziciju da je bilo koje od njenih desetoro dece bilo protiv toga, što je s roditeljske strane jako brižan potez. Caitlyn je takođe ranije odala da su Kylie i Kendall zaista uložile puno truda da bi što bolje razumele i prihvatile njenu tranziciju, pa je i dalje zovu “Moj tata, ona…”

Pročitajte još  Kylie Jenner se priseća: Prošle godine sam povraćala krv, nikad mi nije bilo gore

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.