Počinje glasanje za Fandom godine na Famoza fandom awardsu!

Nakon što smo odabrali pobednike u drugim kategorijama, poput onih za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao, došlo je vreme za glavnu kategoriju, a to je izbor za fandom godine! Titulu od prošle godine brane MMeri, ali čini se da će im trebati mnogo truda da je i odbrane!

Bazirano na vašoj aktivnosti, ove godine imamo šest nominovanih fandoma, a to su MMeri, arianatori, BTS army, Swiftieji, Mendes army i tinisti. Kako vam se svideo prošlogodišnji sistem, mi ga ponavljamo i ovog puta! Već u ponedeljak, 20. januara fandom sa najmanje glasova će ispasti, a po jedan ispada i u sredu i u petak. Na kraju ćemo imati troje superfinalista za koje će glasanje krenuti ispočetka i trajaće tokom narednog vikenda! I na ovom glasanju imate mogućnost da podržite više fandoma, ukoliko ne možete da se odlučite za samo jedan od njih!

Autor: Famoza.net 

Foto: Milica Jovanović

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova adresa: Mariana Stoessel otkriva gde treba pisati Martini!

12 thoughts on “Počinje glasanje za Fandom godine na Famoza fandom awardsu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.