Famoza Fandom Awards: Mendes Army najviše porastao, MMeri su najbolji novi fandom!

Famoza Fandom Awards je uveliko u toku a nakon što smo već proglasili dolazak Marcusa i Martinusa za najveći fandom uspeh godine, sad imamo i pobednike u kategorijama za fandom koji je najviše porastao i najbolji novi fandom!

Kad je reč o fandomu koji je najviše porastao, niste imali dilemu – to je fandom Shawna Mendesa, Mendes Army! Oni su dobili čak 51% glasova, dakle više od Lunista i Jorgista zajedno. Ovo je samo potvrda da nismo pogrešili što smo ove godine uvrstili Mendes Army i u izbor za najbolji fandom godine!

Ni situacija sa glasanjem za najbolji novi fandom nije bila puno drugačija! U konkurenciji, Karolista, Camilizera, A.R.M.Y. i Lelinatora, MMeri su bili ubedljivo prvi sa 41% glasova, daleko ispred Karolista i Camilizera sa po 19%. To je još samo jedno ohrabrenje da će koncerti Marcusa i Martinusa u Beogradu i Zagrebu biti vrlo uspešni!

Čestitamo MMerima i Mendes Army i najavljujemo da će uskoro krenuti i glasanje za fandom godine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Nadamo se da ćete svi doći, biće neverovatno": Marcus i Martinus vam šalju novi poziv da dođete na njihov koncert u Beogradu! (video)

9 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Mendes Army najviše porastao, MMeri su najbolji novi fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.