Famoza Fandom Awards: Mendes Army najviše porastao, MMeri su najbolji novi fandom!

Famoza Fandom Awards je uveliko u toku a nakon što smo već proglasili dolazak Marcusa i Martinusa za najveći fandom uspeh godine, sad imamo i pobednike u kategorijama za fandom koji je najviše porastao i najbolji novi fandom!

Kad je reč o fandomu koji je najviše porastao, niste imali dilemu – to je fandom Shawna Mendesa, Mendes Army! Oni su dobili čak 51% glasova, dakle više od Lunista i Jorgista zajedno. Ovo je samo potvrda da nismo pogrešili što smo ove godine uvrstili Mendes Army i u izbor za najbolji fandom godine!

Ni situacija sa glasanjem za najbolji novi fandom nije bila puno drugačija! U konkurenciji, Karolista, Camilizera, A.R.M.Y. i Lelinatora, MMeri su bili ubedljivo prvi sa 41% glasova, daleko ispred Karolista i Camilizera sa po 19%. To je još samo jedno ohrabrenje da će koncerti Marcusa i Martinusa u Beogradu i Zagrebu biti vrlo uspešni!

Čestitamo MMerima i Mendes Army i najavljujemo da će uskoro krenuti i glasanje za fandom godine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MMerska groznica trese Srbiju, Marcus i Martinus na RTS-u!

9 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Mendes Army najviše porastao, MMeri su najbolji novi fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.