Superfinale izbora za fandom godine: Glasajte za MMere, arianatore i BTS Army

Finalna runda glasanja za fandom godine počinje! Baš kao i prošle godine, i ovog puta će nakon nedelju dana u superfinalu biti tri fandoma sa najviše osvojenih glasova, a svi oni startuju od nule! Ove godine to su MMeri, BTS Army i arianatori, a glasanje će trajati samo do kraja ovog vikenda!

MMeri ulaze kao favoriti s obzirom da su ih u prvoj fazi osvojili tri puta više od BTS Army i šest puta više od arianatora, ali sad će to morati i da potvrde. Ovaj fandom imao je i pomoć svojih uzora i pokušava da odbrani titulu najboljeg fandoma u regionu!

Pravila glasanja ponovo su veoma jednostavna: Možete glasati samo za jedan od tri ponuđena fandoma, glasati možete po jednom na svaka 24 časa i na kraju, glasanje se završava u nedelju u 23.59h, pa ćemo u ponedeljak proglasiti pobednika! Famoza Fandom Awards jedino je takmičenje ovog tipa na Balkanu, a verovatno i mnogo šire, a cilj je da na ovaj način promovišemo fandome koji su pokazali najviše u prethodnoj godini i time im pomognemo da budu još vidljiviji ljudima koji se bave organizacijom koncerata.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Superfinale izbora za fandom godine: Glasajte za MMere, arianatore i BTS Army

  1. Iskreno mislim da glasanje malo nije fer zato sto ste pustili M&M da potpomognu tome a i pustili ste fanove iz drugih zemalja da glasaju tako da mislim da je malo nepravedno ali ono ….

    1. Mali je broj glasova iz inostranstva, možda oko 10%. I svi drugi fandomi imaju nekoliko procenata glasova van Balkana. A to što MM pomažu – daj bože da tako svi rade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.