Superfinale izbora za fandom godine: Glasajte za MMere, arianatore i BTS Army

Finalna runda glasanja za fandom godine počinje! Baš kao i prošle godine, i ovog puta će nakon nedelju dana u superfinalu biti tri fandoma sa najviše osvojenih glasova, a svi oni startuju od nule! Ove godine to su MMeri, BTS Army i arianatori, a glasanje će trajati samo do kraja ovog vikenda!

MMeri ulaze kao favoriti s obzirom da su ih u prvoj fazi osvojili tri puta više od BTS Army i šest puta više od arianatora, ali sad će to morati i da potvrde. Ovaj fandom imao je i pomoć svojih uzora i pokušava da odbrani titulu najboljeg fandoma u regionu!

Pravila glasanja ponovo su veoma jednostavna: Možete glasati samo za jedan od tri ponuđena fandoma, glasati možete po jednom na svaka 24 časa i na kraju, glasanje se završava u nedelju u 23.59h, pa ćemo u ponedeljak proglasiti pobednika! Famoza Fandom Awards jedino je takmičenje ovog tipa na Balkanu, a verovatno i mnogo šire, a cilj je da na ovaj način promovišemo fandome koji su pokazali najviše u prethodnoj godini i time im pomognemo da budu još vidljiviji ljudima koji se bave organizacijom koncerata.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Superfinale izbora za fandom godine: Glasajte za MMere, arianatore i BTS Army

  1. Iskreno mislim da glasanje malo nije fer zato sto ste pustili M&M da potpomognu tome a i pustili ste fanove iz drugih zemalja da glasaju tako da mislim da je malo nepravedno ali ono ….

    1. Mali je broj glasova iz inostranstva, možda oko 10%. I svi drugi fandomi imaju nekoliko procenata glasova van Balkana. A to što MM pomažu – daj bože da tako svi rade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.