Kreće četvrti Famoza Fandom Awards: Ovo su ovogodišnje kategorije!

Za Famozu, veoma je važno da promoviše aktivnosti fandoma iz čitavog regiona, ali i da se na kraju svake godine prisetimo najvećih uspeha i proglasimo one najbolje u nekoliko najvažnijih kategorija.

Aktivnost fandoma je ove godine bila zadovoljavajuća, pa se čini da je prestao pad koji smo osećali prethodnih godina. Najveću zaslugu za to verovatno ima činjenica da se u regionu konačno dešavaju koncerti mladih zvezda, pa da vas to i ohrabruje da budete aktivni. Ove godine imamo sledeće kategorije

1. Fandom godine (fandom koji je bio najaktivniji i najuspešniji u 2018. godini)
2. Najbolji novi fandom (fandomi nastali ove godine ili fandomi koji su postojali ali su tek ove godine postali poznatiji)
3. Fandom koji je najviše porastao (Postojeći, poznati fandom koji je zabeležio najveći rast popularnosti u 2017. godini)
4. Najveći fandom uspeh godine
5. Najoriginalnija fandom akcija (Zanimljiva, originalna akcija fandoma koju možemo oceniti kao najbolju)

Narednih dana ćemo objaviti nominacije po kategorijama a ubrzo nakon toga počinje i glasanje za najbolji fandom godine, najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao. Pobednike u kategorijama za najbolju fandom akciju i najveći fandom uspeh godine odrediće naša redakcija. Narednih dana očekujte i predstavljanje svakog od fandoma koji je ušao u izbor za fandom godine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Mendes Army najviše porastao, MMeri su najbolji novi fandom!

8 thoughts on “Kreće četvrti Famoza Fandom Awards: Ovo su ovogodišnje kategorije!

  1. Selena nije aktivna od septembra, ali sumnjam da je Selenatora manje. Za Tini vjerujem da je albumom postigla veliki uspjeh. 😍Mislim da je najbolja akcija fandoma bila skup MMera pred njihov skorašnji koncert.

  2. Mislim da ce Ari pobediti za najveci fandom,a Marcus i Martnus za najveci uspeh godine sigurno.Little Mix su tek ove i prosle godine postale u regionu poznate pa je moguce da c za novi fandom koji je porastao…A Tinisti su imali dobre akcije,i Mimeri.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.