Eyeleshes su najbolji novi fandom, BTS Army najviše porastao!

Famoza Fandom Awards tradicionalno je počeo glasanjem u kategorijama za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao u 2019. godini, a sudeći po vašim glasovima, jasno je ko je zaslužio da pobedi u tim kategorijama! Moramo reći da se i mi slažemo sa vašim izborima.

Kad je reč o najboljem novom fandomu, čak 43% glasova otišlo je za Billie Eilish i njen fandom Eyelashes, što više nego duplo više u odnosu na drugoplasirani fandom k-pop grupe Stray Kids. Billie ima fantastičnu godinu iza sebe, pa bismo je naredne godine očekivali i u izboru za fandom godine!

Kad je reč o fandomu koji je najviše porastao, situacija je slična. Pobedu je odneo BTS Army sa 47 procenata glasova, dok je drugoplasirana Ariana Grande takođe osvojila impresivnih 25 procenata. Nakon njih slede Selenatori sa 11 procenata, BLINKS sa 9 i Camila Cabello sa 7. Rekli bismo da su svi ovi fandomi bili značajno aktivniji nego prošle godine, a neki od njih biće ponovo i u konkurenciji za fandom godine!

Nakon završetka ovog glasanja, već danas nastavljamo Famoza Fandom Awards sa dve nove kategorije koje su možda još zanimljivije – jedna je vezana za najveći fandom uspeh godine, a imamo i nešto novo – izbor za najbolju fan stranicu godine, što je naš način da ohrabrimo i promovišemo sve koji imaju fan stranice da nastave da rade na njima. Ovo glasanje kreće večeras u 19.30h kad ćemo ga i postaviti! Da vas ne bismo mučili, u obe ove kategorije biće prilike da glasate za sve stvari koje su vam se dopale. Nakon završetka glasanja za najveći fandom uspeh godine i najbolju fan stranicu, kreće i finalna faza, a to je izbor najboljeg fandoma godine koje po običaju izaziva najviše interesovanja i često je najneizvesnije glasanje u okviru Famoza Fandom Awardsa

Pročitajte još  "Mislim na naše anđele": Ariana Grande koncertom u Parizu nastavila "Dangerous Woman" turneju!

Autor: Famoza.net 


The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.