Karol Sevilla objasnila zašto nije došla u Srbiju i Hrvatsku!

Karol Sevilla prvo nas je prošle godine šokirala najavom da dolazi u Srbiju i Hrvatsku, a onda je sve to i otkazala! Ipak, sad smo konačno saznali istinu! Karol će 8. februara održati koncert u gradu Puebla u Meksiku, a na konferenciji za štampu razjasnila i zbog čega je odustala od dolaska u naš region.

Kako prenosi Rayas! Karol je priznala da joj je prošla godina bila izuzetno teška, toliko da jednostavno bacila peškir i odlučila da prestane da se bavi glumom i pevanjem! “Kad se bavite ovim poslom, lako je poleteti i postati nešto što niste. Prošle godine sam se toliko loše osećala da sam rekla sebi – “Više ne želim da budem glumica, ne želim više da pevam, i to sam i uradila. Nestala sam sa društvenih mreža, sa posla. Radila sam od svoje šeste godine i shvatila sam i da ovaj posao ume da bude grozan, ali i da volim da ga radim, stvaranje muzike je ono što volim i što ću nastaviti da radim u 2020. godini.” Ovo je ujedno i razlog što je čitava balkanska turneja otkazana, pa i njeno gostovanje u Srbiji i Hrvatskoj.

Karol je najavila i da će ove godine ići na turneju, ali ona ističe da su tu i drugi zanimljivi projekti. “Dobila sam ponudu za još dva jako kul projekta. Jedan se tiče televizije a drugi je velika i teška uloga. Više mi ne nude uloge Disney devojaka. Iako još uvek pregovaram o oba projekta, mislim da su to veoma dobre odluke za moju karijeru.”

Pročitajte još  Karol Sevilla: Plačem zbog "Soy Lune"!

Karol ipak napominje da se ne odriče “Soy Lune”, pa će i na svojoj novoj turneji pevati pesme iz ove serije. Njena turneja za sad se fokusira na Latinsku Ameriku, s obzirom da slede gostovanja u Peruu, Boliviji, Kostariki, Čileu, Argentini i Brazilu. Nakon toga, možda se tokom proleća možemo nadati novim gostovanjima u Evropi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Karol Sevilla objasnila zašto nije došla u Srbiju i Hrvatsku!

  1. Karol je umišljena balava razmaženka koja misli da je netko i nešto ,a zapravo je ništa i nikog nije briga za nju osim njenih zatucanih fanova. Ne zna pjevati, umišljena je, ne zna glumiti i očekuje da svi idu za njom pjevajući KE SE PARE MUNDO KAROL JE NAJBOLJA ARIANA GRANDE I PRINCEZA I IDOL SVIH DJEVOJAKA I SVEEE BABABABLALA… Fuj. Nadajmo se da neće doći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.