Počinje treći Famoza Fandom Awards: Ovu su kategorije za 2017. godinu!

Famoza se od starta trudi da bude drugačiji teen medij od svega što se pojavilo na ovim prostorima a jedan od način da to postignemo je i Famoza Fandom Awards koji organizujemo svake godine i gde se trudimo da uspesi naših fandoma budu prepoznati. Kako nam je stigao decembar, vreme je i za ovogodišnje nominacije.

Ono što primećujemo ove godine jeste mnogo manja aktivnost fandoma na društvenim mrežama ali na sreću, bilo je više nego dovoljno lepih stvari da i ove godine imamo pet kategorija u kojima ćemo zajedno sa vama birati pobednike.

Kategorije su:

1. Fandom godine (fandom koji je bio najaktivniji i najuspešniji u 2017. godini)
2. Najbolji novi fandom (fandomi nastali ove godine ili fandomi koji su postojali ali su tek ove godine postali poznatiji)
3. Fandom koji je najviše porastao (Postojeći, poznati fandom koji je zabeležio najveći rast popularnosti u 2017. godini)
4. Najveći fandom uspeh godine (Koji fandom se najviše približio svojoj zvezdi ove godine?)
5. Najoriginalnija fandom akcija (Zanimljiva, originalna akcija fandoma koju možemo oceniti kao najbolju)

Nažalost, kako nije bilo ozbiljnih okupljanja ove godine, te kategorije ponovo neće biti. U ponedeljak ćemo objaviti nominacije po kategorijama a ubrzo nakon toga počinje i glasanje za najbolji fandom godine, najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao. Pobednike u kategorijama za najbolju fandom akciju i najveći fandom uspeh godine odrediće naša redakcija. Naredne nedelje očekujte i predstavljanje svakog od fandoma koji je ušao u izbor za fandom godine!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Počinje treći Famoza Fandom Awards: Ovu su kategorije za 2017. godinu!

    1. Vjerovatno ali mislim da ove godine za novi fandom zaslužuju MMeri, jer oni jesu ti koji imaju koncert i koji su prestigli Tini, a za fandom koji je porastao najviše zavisi od konkurencije. U ovim kategorijama zasluujemo makar nominaciju, zar ne?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.