Martina Stoessel: Pevala bih i pred 15 ljudi!

Violetta Photocall

Sjajna Martina Stoessel boravila je ovih dana u Kelnu kako bi primila zlatnu ploču za neverovatan uspeh “Violetta” albuma a tom prilikom razgovarala je i sa lokalnim novinarima.

Pričajući za Bild, Martina je istakla da joj poređenja sa Miley Cyrus ne smetaju. “Razumem zašto se to dešava. Obe smo počele mlade, obe u Disneyu. Ja sam takođe jako volela Hannah Montanu ali nas dve idemo različitim putevima. Svako može da radi šta hoće ali moj život nimalo neće ličiti na Mileyin”, kaže ona. Tini ističe da ona toliko obožava nastupe da je ni neuspeh “Violette” ne bi naterao da odustane. “Da je ‘Violetta’ bila neuspešna, ja bih i dalje igrala i pevala. Ne bi mi bilo bitno da li je to u nekom kafiću pred 15 ljudi. Samo želim da radim ono što volim. Bavila bih se i modnim dizajnom. Volim modu i lako mi je da zamislim kako upravo to studiram”, zaključuje ona.

Violetta Photocall

Martina kaže i kako je vrlo srećna u vezi sa Peter Lanzanijem iako je par imao čak i jedan raskid u prošlosti. “On se prema meni ponaša kao da sam princeza! To mi se jako sviđa kod njega. Jako mi je važno to što me on razume i kakav je džentlmen. Ne volim momke koji nisu takvi”, objašnjava ona.

Pročitajte još  Martina Stoessel: Ja sam potpuno drugačija u odnosu na ono što ljudi misle o meni!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Martina Stoessel: Pevala bih i pred 15 ljudi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.