Pete Davidson: U vezi sam sa svojom slavnom simpatijom!

Bivši momak i verenik pevačice Ariane Grande, Pete Davidson, izvukao je deblji kraj kada ga je, nakon smrti njenog bivšeg momka Maca Millera, Ariana ostavila. Bio je veren za nju četiri meseca, sve do oktobra 2018. godine. Pevačica ga je kasnije pominjala i u svojoj novoj pesmi ‘Thank U Next’, ali Pete nije ostao ravnodušan prema njoj. Kako saznajemo, posle skoro tri godine od ove veze on je konačno srećan sa novom devojkom.

Pete Davidson nam je navodno potvrdio da se zabavlja sa glavnom glumicom serije ‘Bridgerton’, Phoebe Dynevor tokom virtuelnog razgovora sa studentima Marquette univerziteta u nedelju. Kada su ga tokom Q&A pitali za identitet svoje ‘slavne simpatije’, ova zvezda ‘Saturday Night Livea’ otkrila je studentskom timu da više nije slobodna. ”Ja sam sa svojom slavnom simpatijom”, zadirkivao je sa srećnim kezom, ne spominjući u potpunosti Phoebino ime, nakon glasina da su već par meseci zajedno, ”To je sve što mogu da kažem.”

Phoebe je ćerka ‘Coronation Street’ glumice Sally Dynevor, 57, koja igra Sally Webster. Na televiziji se prvi put pojavila sa 14 godina sa ulogama u filmu ‘Snatch’, a kasnije i ‘Waterloo Road’. Nedavno se istakla u Netflixovoj seriji ‘Bridgerton’, gde je glumila razuzdane ljubavne scene sa Rege-Jean Page, 31, koji igra njenog muža. Već je najavljena i druge sezona ove serije, ali glumačka ekipa tek treba da počne sa snimanjem. Serija je postala najgledanija Netflixova originalna serija ikada nakon što je dobila 82 miliona pregleda u domaćinstvima u prvih 28 dana.

Pročitajte još  Razum jači od ljubavi: Ariana i Pete će potpisati predbračni ugovor!

Nakon Petove veze i veridbe sa pevačicom Arianom Grande, koja ga je pomenula u tekstu svoje nove pesme ‘Thank U Next’ sa, ”Even almost got married, and for Pete, I’m so thankful” ova zvezda je imala još par kratkih veza. Pete je 2019. godine bio u vezi sa britanskom glumicom Kate Beckinsale koja je 20 godina starija od njega. Takođe je imao romantičnu vezu sa glumicom Margaret Qualley, 26, a prošle godine i sa ćerkom Cindy Crawford Kaiom Gerber, 19. Smatra se da je Phoebina poslednja veza bila 2017. godine sa Skins glumcem Seanom Tealeom, 28.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Pete Davidson

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Zavirite sa nama u novi dom Ariane Grande i Petea Davidsona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.