Addison Rae u šoku nakon bizarne teorije Kardashiana o njoj i Kourtney!

Poznata TikTok zvezda Addison Rae je sa svojih skoro 80 hiljada pratilaca druga osoba koju najviše prate na aplikaciji. Zbog svoje TikTok slave probila se i na glumačku i muzičku karijeru. Addisonini fanovi su bili uzbuđeni kada su primetili ime svoje miljenice u opisu za predstojeću epizodu TV rijalitija ‘Keeping Up with the Kardashians’. Međutim, epizoda nije izgledala onako kako su je fanovi očekivali.

Fanovi TikTok zvezde Addison Rae bili su jako uzbuđeni i radoznali kada su videli naziv nove epizode TV rijalitija ‘Keeping Up with the Kardashians’ koji je glasio ‘Kim and Khloe are curious about Kourtney’s new friend Addison Rae’. Ko bi rekao da će epizoda izgledati skroz drugačije nego što su očekivali. Kim i drugi članovi porodice otkrili su svoju ludu teoriju o Addison i Kourtney Kardashian kako su prvobitno verovali da se ove dve zvezde muvaju.

Addison, 20, i Kourtney, 41, sprijateljile su se nakon što se tiktokerka proslavila, ali ovaj par se suočava sa mnogim kritikama. Neki su ovo prijateljstvo nazvali čudnim zbog velike razlike u godinama, ali čini se da nisu samo fanovi imali isto mišljenje. Ostatak porodice Kardashian ostala je zbunjena zbog najverovatnije veze ove dve zvezde, a to su i otvoreno rekli Addison kada su je pozvali na ručak dok Kourtney nije bila tu.

Pročitajte još  Najnovija 12. sezona "U korak sa Kardashianima" premijerno od 1. maja na E! kanalu!

Khloe je pitala tiktokerku, ”Šta dođavola radiš sa Kourtney da je činiš toliko srećnom?” Kim je nastavila, ”Da budem iskrena na početku smo bili u fazonu, ‘Čekaj…da li se ove dve muvaju?’ ” Skot je takođe dodao da on još uvek ima takvo mišljenje. Addison je negirala ovu naglu optužbu i rekla da joj je jako čudno što su davale takav utisak svima. Gledaoci nisu bili oduševljeni scenom jer su se osećali loše zbog Addison. Ali sve u svemu većini fanova je bilo baš uzbudljivo što se Addison pojavila na tako velikom programu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ Addison Rae

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Bruce vara Addison? Ovaj ljubavni trougao TikTokera napravio je haos na društvenim mrežama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.