Kako su Justin Bieber i Hailey Bieber prešli preko ‘nedostatka poverenja’ u braku?

Iako nam se čini da je veza između mega zvezda Justina Biebera i Hailey Bieber besprekorna, nije sve baš kao što izgleda. Teško je održati brak kada ste stalno pod lupom javnosti, a Justin nam to i potvrđuje. U najnovijem intervjuu, koji je dao za ‘GQ’, otkriva nam zašto je prva godina braka sa Hailey bila puna uspona i padova.

Justin Bieber je neko ko se, kako nam je rekao, osećao primoranim da se venča. ”Osetio sam da je to moj poziv, samo da bih se oženio, imao decu i sve to.” Pevač se ipak skrasio i venčao sa Hailey Bieber u Njujorku 2018. godine, a par se ponovo zavetovao na večnu ljubav 2019. godine u Južnoj Karolini. Ali priznaje nam da nije sve uvek bilo lako. ”Prva godina braka je bila zaista teška jer je bilo previše svega. Jednostavno je nedostajalo poverenja zbog previše stvari koje su bile toliko strašne da se priznaju voljenoj osobi. Ne želite da ih uplašite pričom kako se plašite.” priznao nam je Justin.

Koliko god da je ovom paru bilo teško na početku veze, Justin nas uverava da toga više nema. ”Jednostavno stvaramo ove trenutke samo za nas kao par, kao porodica, da bismo izgradili zajedničke uspomene. Prelepo je što se tome možemo radovati. Ranije u životu nisam mogao ovim da se radujem. Moj porodični život je bio nestabilan, nije čak ni postojao. Nisam imao srodnu dušu, nekoga koga volim, na koga ću da se oslanjam, ali sada to imam.” otkrio je pevač.

Pročitajte još  Evo dokaza da One Direction i Biebs zvuče savršeno zajedno! (video)

Hailey je takođe progovorila na ovu temu. ”Neću sedeti ovde i lagati i reći da je sve savršeno i čarobno. Uvek će biti teško, ali to je bio moj izbor. Ne osećaš se tako svaki dan, ne budiš se svaki dan sa ”Apsolutno sam zaljubljena i ti si savršen.” To nije brak. Ali u njemu je prelepo to što se želite boriti za nešto, da gradite nešto zajedno. Još uvek smo mladi i dosta toga će se promeniti. Zajedno ćemo da odrastamo i da podržavamo jedno drugo u tim promenama. Tako ja to gledam. Na kraju krajeva, on mi je najbolji prijatelj i nikad mi nije muka od njega.” rekla je Hailey.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Justin Bieber obožava 1D: Oni su sjajni momci, idem na venčanje Cheryl i Liama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.