Da li to Ariana Grande proziva Petea Davidsona u novom singlu “positions”?

Ariana Grande se od poslednjih par albuma posebno angažovala u studiju, i sada konačno učestvuje u potpunosti u pisanju svojih pesama. To je lako vidljivo u tekstu, jer su njene reči u pesmama sada mnogo više lične. Tako nešto najlakše se moglo videti kroz megahit “thank u, next” u kom ona pominje čitavu listu svojih bivših momaka i šta je od njih naučila – izgleda da, ako poslušate malo bolje, i njen najsvežiji singl “positions” pominje njenog najkontroverznijeg bivšeg, Petea Davidsona!

Naime, Pete Davidson ima ime koje je jako zgodno za “prozivanje” u engleskom jeziku, jer je Ari uspela da kaže nešto o njemu suptilno, a da možda na to ni ne obratite pažnju. Međutim, kako su fanovi mudri i pažljivi slušaoci, jasno je da je otkriveno gde je ostavila trag o Peteu!

Poslušajte pesmu još jednom, i to njen sam početak. Ari u jednom trenutku kaže “I’m just hoping I don’t repeat history”, ali reč “repeat” posebno je razvukla, podelivši je na “re” i “peat” – “peat” se po izgovoru nikako ne razlikuje od “Pete” u engleskom, tako da se Ari zapravo nada da se ne ponovi istorija sa Peteom u njenoj novoj vezi!

Ari je konačno otkrila i kako će izgledati naslovnica njenog šestog albuma koji će takođe nositi naziv “Positions” – na omotu Ari gleda u stranu, drži ruku na usnama i ima svoj prepoznatljivi konjski rep. Kako vam se dopada?

Još jedan interesantan detalj iz “positions” videa je da sa Ari za stolom u Beloj kući zapravo sede ne glumci, već ljudi do kojih joj je zaista stalo – na primer, njena mama Joan, najbolja drugarica i saradnica Victoria Monet, kao i Tayla Parx, i neki od njenih plesača.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #202 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Da li to Ariana Grande proziva Petea Davidsona u novom singlu “positions”?

  1. "heaven sent you to me" ima slično značenje kao "fell from the sky into my lap" iz pesme "pete davidson", a onda još "i'm just hoping i don't re – PETE history"… wow Ariana zna šta radi

  2. Fantasticna pesma! Usput, Famozo, Instagram Music je konacno dostupan u nasem regionuu, i jos imam jednu vest, a to je da se Max Ehrich oglasio u Seleninom lajvu veceras, samo je napisao vote, ali to ipak znaci da i dalje prati Sel… Sta vi mislite o ovome? Inace, skrin cu vam poslati na instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.