Ari poludela zbog novih optužbi da je varala Maca Millera!

Ariana Grande je već burno reagovala na optužbe da je bila neverna i da je ušla u vezu sa Peteom Davidson i pre nego što je raskrstila sa Macom Millerom. Međutim, jju takve stvari jako povređuju!

Neko je tako na Arinom Instagramu ostavio komentar, “Preskakaću pesmu ‘Pete Davidson’ svaki put” a ona mu je odgovorila, “Šmrc, šmrc, puštam sad ‘Pete Davidson'”. Kad je ista osoba rekla da tu pesmu preskače jer je Ari navodno varala bivšeg dečka Maca Mileera, ona je poludela, pa je uzvratila rečima, “Nisam, ali idi. Možeš li molim te podržavaš nekog drugo. Smaraš.”

Ari je već optuživana da je Mac Miller zbog nje imao nesreću i završio u zatvoru, a ona je tad poručila da mu nije majka niti bebisiterka, i da je njegova odgovornost što mu se dešavaju loše stvari. Mac se složio sa tim pa kaže da je tek posle boravka iza rešetaka shvatio da mora da menja svoj život.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Oduševila: Ariana Grande održala govor na japanskom! (video)

3 thoughts on “Ari poludela zbog novih optužbi da je varala Maca Millera!

  1. Taj fan je stvarno bio bezobrazan, ali iskreno mislim da je i Ari drugačije trebala reagirati. Ja ne mogu zamisliti kako bih se osjećala da meni Selena bukvalno kaže da odem u neki drugi fandom i nakon svega toga da me još i blokira na Instagramu kao što je to Ari uradila😞

    1. U pravu si! Ne hejtam Ari, ali u poslednja 3 meseca se punoooo promenila. Ali ipak taj “fan” je ne bi hejtao. 😕Lu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.