Pete Davidson kupio verenički prsten za Arianu samo par dana nakon što su oni postali par!

Sve je iznenadila vest da su se Ariana Grande i Pete Davidson verili samo par nedelja nakon što su uopšte postali par, ali možda je još veće iznenađenje to što je Pete verenički prsten rezervisao još u maju!

Naime, Pete je sredinom maja bio u draguljarnici juvelira Grega Yune, koji sad otkriva šta se tad desilo. “Pete me je zvao u maju i rekao, ‘Vidi, treba mi prsten. To je ono što želim.’ Ja sam mu rekao da imam pravi prsten za njega. Nije mi rekao za koga je, ali me je zamolio da to čuvam kao tajnu. Ništa mi drugo nije rekao.”

Kako on dodaje, veridba Ari i Petea bi se desila možda i tad, ali je bilo potrebno oko dve nedelje da se prsten izbrusi. Isto tako, Yuna navodi da je cena iznosila tačno 93.000 dolara! Ariana je ovaj prsten nosila još 2. juna na svom nastupu na Wango Tango festivalu! Kad sve ovo znamo, shvatamo i koliko je neverovatno sve što se dešava! Naime, Ariana i Pete su početkom maja objavili da su raskinuli sa svojim izabranicima, nedelju dana kasnije već je objavljeno da su zajedno, a Pete je praktično već tad poručio prsten koji je Ari nosila nakon pola meseca zabavljanja! Možda Arianatore ovo brine, ali svi mediji prenose da njih dvoje nemaju nameru da uskoro uđu u brak, tako da će imati godine pre nego i što definitivno utvrde da li žele da zajedno provedu ostatak života.

Pročitajte još  Nathan Sykes: Naravno da više nisam zaljubljen u Arianu Grande!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Pete Davidson kupio verenički prsten za Arianu samo par dana nakon što su oni postali par!

  1. Ne mogu da kazem da je ovo super ,jer iskreno mislim da Ariana gresi.Ariana je i za Maca mislila da je covek njenog zivota pa je na kraju ispalo da je veza bila toksična.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.