Ovih 10 YouTube momenata Kylie Jenner ne smete propustiti!

Kylie Jenner je zvezda društvenih mreža i kada ne radi apsolutno ništa novo, već se zanima i igra stvarima koje bi drugima bile skroz uobičajene! Kylie je, na primer, privukla mnogo pažnje čak i time što je rangirala hranu iz McDonaldsa na društvenim mrežama, iako to ne zvuči kao nešto revolucionarno. Da vidite koji momenti na YouTubeu su bili potpuno primetni i najomiljeniji u fandomu, pogledajte listu 10 najčuvenijih YT momenata Kylie!

10. Kris Jenner kao šminkerka

Kylie toliko veruje svojoj mami da joj je dopustila da uradi njenu šminku, a kako je sve ispalo, uverite se sami!

9. Šta je sve u njenoj torbi?

Kylie je otkrila i da je obična devojka kao i svi mi kada negde pođe, pa je pokazala tipičan sadržaj svoje torbe – otkrila je i da mali kameni puder uvek mora da bude sa njom jer se dosta znoji!

8. Njen tipičan dan

Video koji lagano skuplja i preko 60 miliona pregleda je zapravo Kyliein običan dan sumiran u jednom videu – i na osnovu samo ovog klipa, vidi se koliko je imućna i u kakvim izdanjima ona provodi dan, makar trebalo samo da izađe da uzme paket od poštara!

7. Kuvanje sa Stormi

Kylie nema problem sa eksponiranjem svoje ćerkice Stormi svuda na internetu, pa je i sama snimila video kako sa njom peče kolačiće za Halloween.

Pročitajte još  Kylie i Kendall ponovo optužene da bezobzirno kradu!

6. Pijana Kendall Jenner

Sestre Kendall i Kylie uspele su da ispune izazov “Drunk get ready”, naročito je to pošlo za rukom Kendall koja se prilično napila!

5. Ćerka na prvom mestu

Kylie je u videu “A day in the life” bila iskrena i oko toga da li je njen prioritet posao ili uloga majke – Stormi definitivno dolazi na mesto broj 1.

4. Leopard kolekcija

Ima se, može se – Kylie se igra modom i stilovima bez problema, a ima i mogućnosti za to, tako da smo imali priliku da je vidimo obučenu u leopard print od glave do pete, doslovno!

3. Q&A sa starijom sestrom

Khloe Kardashian posetila je takođe Kyliein YouTube kanal, da bi njih dve uradile zajednički Q&A!

2. Halloween kostimi

Kylie obožava Halloween i svake godine ima autentičan kostim – saznajte i koji su njeni favoriti.

  1. “Rise and Shine”

Treba li da je nazovemo i pevačicom? Kylie je učinila najkraću pesmu na svetu, “Rise and Shine”, ponovo popularnom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Bljak! Bubašvaba u torti na slavlju Kardashiana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.