Preterano? Deca Kim Kardashian imaju garažu igračaka automobila!

Kim Kardashian je ovog meseca objavila da je zvanično postala milijarderka, a da je ovu titulu nestrpljivo čekala shvatili smo i iz njenih prethodnih priča, jer joj je i prošlih godina suprug Kanye čestitao na tituli milijarderke unapred, dok još nije ni stigla do željene cifre! Istina, biti milijarder jeste sjajan osećaj bez sumnje, ali Kardashian-Jenneri su novcem toliko opsednuti da svaki dan eksponiraju stvari koje kupuju od tih suludih suma. Kim je ovoga puta pokazala kakvim igračkama se njena deca igraju, i svako bi rekao da je ovo definitivno preterivanje!

Kao što znate, Kim ima veliku porodicu, odnosno četvoro dece, tako da je u njenoj kući dosta igračaka. Ipak, njihove igračke mnogo se razlikuju od onih koje ste kao mali imali vi – ona je čak sklopila čitavu garažu igračaka luksuznih automobila u ozbiljnim veličinama! Od Lamborghinija do roze Mercedes G-wagona, ova deca već se igraju automobilima koje će im mama bez problema kupiti kad odrastu – da nije možda malo prerano da se igraju baš ovakvim kolima?

U garaži poseduju i ogromne kamione, pa i motore, tako da deca odlično poznaju sva prevozna sredstva! Da sve bude još zanimljivije, ovako velika garaža uopšte nije nešto što ljudi uglavnom imaju jer jedan komad ovakve igračke kreće se od 300 do 600 dolara!

Pročitajte još  Stigao Taylorin odgovor Kim: Nema ljutnje, ona laže jer je Kanye tera na to!

Porodica Kardashian-Jenner se inače oprašta od svog rijalitija koji ih je vinuo u zvezde – poslednja sezona se trenutno snima, a to je potvrdila na Instagramu i Kylie Jenner, koja je svratila na snimanje kao poseban gost i viđena je u društvu sestre Kim na setu.

S obzirom da je prilika veoma ozbiljna i da se snima finalna epizoda, devojke su se doterale više nego ikada, tako da je Kim uslikana sa ekipom u dugoj, raskošnoj haljini. Čini se da će kraj biti poseban! Da li jedva čekate finale?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kim i Kylie vulgarnom fotkom potvrdile da im parfem izlazi isti dan kad i album Taylor Swift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.