Glasine nisu tačne: Kylie Jenner ipak nije ponovo trudna!

Da li bi Kylie Jenner volela još jedno dete? Da, već je izjavila da bi rado imala još dece, ali nije rekla kada bi se to dogodilo – fanovi su pomislili da je Kylie već odlučila da zatrudni ponovo, jer je neko na rođendanu Khloe Kardashian u jednom videu glasno uzviknuo: „Trudna sam“, a glas je dosta ličio na Kyliein, ali to ipak nije ona!

Khloe je u četvrtak prosvlavila svoj 35. rođendan u velikom stilu kako Kardashiani rade, ali najviše pažnje je privukao video na društvenim mrežama na kom neko u pozadini viče „Trudna sam“, ali insajder blizak Kylie kaže da to definitivno nije Kylie iako liči na nju. Iako nova beba nije na putu, Kylie je svu pažnju posvetila svojoj bebi Stormi, koja je na rođendanu bila u rukama Kendall Jenner dok ih je Kylie sve vreme slikala i snimala!

Fanove je zbunila i Kylieina objava za rođendan njenog partnera Travisa Scotta, kada je napisala da želi da što pre dobiju još jednu bebu, ali očigledno još uvek nije došlo vreme za to!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sve je rečeno: Khloe Kardashian na zanimljiv način potvrdila da su Harry i Kendall zajedno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.