„Ona će odlučiti kad će Kylie otkriti istinu“: Kris Jenner odgovorna za ćutanje o trudnoći Kylie Jenner?

Od momenata kada je otkriveno da je Kylie najverovatnije trudna prošlo je toliko mnogo vremena da se svi pitaju šta je razlog tolikoj misterioznosti i zašto Kylie ne izlazi u javnost sa istinom!

Jedan izvor tvrdi da je Kris Jenner ta koja čeka pravi momenat da se ovo saopšti a da se Kylie to uopšte ne dopada – „Kylie je umorna od skrivanja i sve ovo stvara ogromne sukobe između Kris i nje, ona mrzi što sve ovo funkcioniše ovako i htela bi da promeni to“ otkriva izvor, a s obzirom da je Kylie jako, jako mlada za trudnoću moguće je da je ovo istina i da njoj nije dozvoljeno da donosi ovakve odluke sama!

„Ona je bila u šoku kada je test bio pozitivan, želela je da abortira i ovo nije bilo nimalo lako“ nastavlja insajder svoju priču. „Kylie ni sada nije psihički stabilna i jako joj je teško, više ne zna ni kome da veruje ni gde da ide, sve više se pokazuje koliko je nezrela za ovaj poduhvat“ zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nakon godinu dana: Kylie otkriva kako skinuti kilažu nakon trudnoće!

One thought on “„Ona će odlučiti kad će Kylie otkriti istinu“: Kris Jenner odgovorna za ćutanje o trudnoći Kylie Jenner?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.