Oni tako funkcionišu: Kris Jenner otkriva kako je mesecima uspela da krije trudnoću Kylie Jenner!

Neverovatno je kako su Kardashian-Jenneri neumorno ćutali kada je u pitanju Kylieina trudnoća, toliko da je sve nas počelo da izluđuje nagađanje šta je istina!

Na Kris Jenner ne liči da ćuti ovako i svi su se pitali da li je možda ona i odlučila da Kylie ne govori ništa, ili je, pak, dogovor bio da niko ne otkriva o čemu se radi. Sudeći po njenoj novoj izjavi, vrlo je verovatno da se Kris zaklela na ćutanje! „Jednostavno treba pustiti stvari da idu svojim tokom. U našoj porodici sve funkcioniše po principu ’ne govori ni reč o tome’, tako da sam ćutala“ objašnjava Kris.

Kris nije jedina koja je morala prilično da se snalazi u izjavama kada su je novinari pitali za Kylie, pa su i Kendall, Kourtney, Kim i Khloe uspešno zavaravale javnost tako što nisu ni potvrđivale ni negirale situaciju. S obzirom da sad sme da priča, Kris je na ovu priču dodala i kako su Kylie i Stormi odlično ovih dana – „Jako su dobro i Kylie je preslatka i zaljubljena u svoju bebu“ kaže Kris.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kris Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nije Kylie: Megan Thee Stallion otkrila koju je upucao!

One thought on “Oni tako funkcionišu: Kris Jenner otkriva kako je mesecima uspela da krije trudnoću Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.