Ispovest Kendall Jenner: Kylie je postala ja, a ja sam postala Kylie!

Kendall Jenner i Kylie Jenner obe su postale veoma uspešne na svoj način, ali starija od sestara priznaje da je još uvek nesigurna u sebe, kao i da je u prošlosti jako pogašalo što se ljudi radije druže sa Kylie nego sa njom.

“Sećam se da sam tokom srednje stalno plakala jer je Kylie imala prijatelje, ja nisam i nisam imala pojma šta da radim. Provodila sam vreme sama sa konjima, jahala bih tokom čitavog dana. Ne šalim se. Bila bih na konju od osam ujutru do osam uveče. Ništa drugo nisam znala da radim tokom leta”, priča ona za jednu radio stanicu.

Međutim, ona ističe da su devojke sad skroz promenile uloge! “Ludo jer nisam mislila da ću imati više prijatelja nego Kylie… nije da se takmičimo… Ne bih da to zvuči čudno, ali opet, ona je jako srećna kako sad živi”, dodaje Kylie. Naravno, to je posledica i toga što Kylie sad živi mnogo povučenije otkakao je dobila dete, dok Kendall nema nameru da se skrasi i putuje svetom radeći na svojoj modnoj karijeri!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ljubomora? Taylor ne gleda blagonaklono na Harryjevu vezu s Kendall!

One thought on “Ispovest Kendall Jenner: Kylie je postala ja, a ja sam postala Kylie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.