Zašto Kylie Jenner stalno iznajmljuje barem dve sobe u hotelu?

Navikli smo na razna iznenađenja kada su u pitanju Kardashiani i Jenneri, a nova činjenica koja je iznenadila sve jeste to što Kylie Jenner i Travis Scott uvek iznajmljuju dve sobe u hotelu kad god odsedaju u njima, pa Kylie otkriva i pravi razlog takvog postupka!

Ako ste pomislili da Kylie to radi jer joj jedna soba nije dovoljna, definitivno ste bili u pravu! Kylie i Travis iznajmljuju dve sobe kako bi imali dodatan prostor za Kylienu garderobu i šminku, ali i mesto gde će se malo opustiti i igrati sa ćerkicom Stormi. “Travis i ja imamo našu sobu, a ja uvek imam i odvojenu sobu za šminku, garderobu i Stormi koja se igra i ima dodatan prostor od kada putuje sa nama,” zaključuje Kylie.

Kylie takođe ima sjajan sistem organizacije i pakovanja odeće. Ona kaže da već smisli čitave kombinacije unapred i onda ih samo spakuje u kofer. “Smislim sve kombinacije i spakujem ih u kofer, tako kada dođem u hotel samo ih poređam u ormaru i ne razmišljam o tome šta ću da obučem,” otkriva ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Mediji objavili slike trudne Kylie Jenner, ona poludela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.