Saznajte njene favorite: Kylie Jenner rangira McDonald’s hranu!

Kardashian-Jenneri nađu temu za internet sadržaj i kada on nije tako aktuelan, i uvek za njih postoji način da privuku pažnju. Kylie Jenner je tako za vreme pandemije uspela da održi svoj zavidan broj pratilaca i da privlači pažnju na sebe na raznorazne načine, postavljajući i čudan sadržaj – ovoga puta ona je rangirala hranu u McDonald’su po svom ukusu, pa ako vas je zanimalo šta Kylie najradije jede, evo prilike da iz prve ruke vidite!

Naime, Kylie i njena drugarica Maguire Grace Amundsen posetile su McDonald’s nakon što su pijane snimile video sa Kylieinom sestrom Kendall, pa su se za Snapchat snimale i kako voze do tamo i šta sve imaju od opcija da naruče. Devojke nisu mnogo brinule o tome šta mogu da uzmu sve dok ne moraju da napuste svoj auto, a zatim je usledilo i rangiranje proizvoda ocenama od 1 do 10!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Tako su krofne iz McDonald’sa dobile ocenu 9 od 10 uz komplimente da su sjajne, a Kylie je snimila i video pomfrita i pića koja je uzela. Kako pišu fanovi, Kylie mesecima nije posetila ovaj lanac brze hrane!

Kylie je otkrila i da je tokom trudnoće najviše dobijala hranu iz lanca brze hrane In-N-Out, pa joj je to mesto još draže od McDonald’sa!

Pročitajte još  Neprepoznatljiva: Kylie Jenner objavila svoje stare slike pre operacija!

Kada je Kyliein ljubavni život u pitanju, u opticaju i dalje nema nikoga osim oca njenog deteta, Travisa Scotta. Očigledno je da mediji na nekoliko meseci pišu kako saznaju da su njih dvoje ponovo zaljubljeni i da ponovo sjajno funkcionišu kao roditelji. Oni su jedan od retkih parova koji se tako dobro slaže iako nije u vezi, jer ne želi da detetu fali jedan roditelj. Hemija među njima stvarna je i ne gasi se!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  U njemu nema mesta za bebu: Kylie Jenner dobila na poklon jedan od najskupljih automobila na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.