Novi album Ariane Grande pre kraja oktobra!

Dobro ste čuli, Ariana Grande izbaciće pre kraja oktobra svoj novi album, što znači da on u najgorem slučaju izlazi za jedva nešto više od dve nedelje! To da Ari radi na tome nam je poznato, ali za sve je iznenađenje što najava dolazi ovako rano i to u sred pandemije!

Ari je večeras samo objavila kratku poruku koja glasi, “Ne mogu da dočekam da vam podarim svoj novi album ovog meseca”, a sigurni smo da u ovim momentima uživa čitaju komentare arianatora koji samo traže šećer i vodu! Samo za prvih tri sata, ta objava na Twitteru ima ludačkih 100 hiljada komentara, preko 200 hiljada retvitova i pola miliona lajkova!

Ari ni reč više nije zucnula, ali prethodnih meseci nam je već davala dosta tragova o svemu, pa je ovo idealna prilika da se podsetimo šta to znamo o albumu! Sve je zapravo počelo još prošle godine tokom njene “Sweeter” turneje, jer je ona već tada prikupljala ideje za nove pesme i pomalo ih pisala. Međutim, nešto konkretnije informacije dobili smo u februaru, kad je ona otkrila da je snimila već nekoliko numera.

Međutim, Ari je tad rekla da sigurno neće brzo izbaciti album! Međutim, s obzirom na koronu, stvari su se dosta promenile! Ari je imala baš mnogo slobodnog vremena, a mnogo joj je pomogla što ona u kući ima muzički studio. Pričajuću u maju sa voditeljem Zaneom Loweom, Ari je otkrila da se oseća kreativnije nego ikad!

U međuvremenu, dobijali smo kratke isečke iz pesama, a Ari je obećal da su to delovi numera koje će ona sigurno objaviti, iako se to neće desiti tako brzo. Da je album blizu ipak je moglo da se nasluti u septembru kad je Ari objavila da je predala album na miksovanje, što znači da je on praktično završen, i da je potrebno samo doterati još neke detalje! Sad ostajemo samo da budno pratimo šta Ari radi, a možda možemo očekivati i neki singl narednih dana!

Pročitajte još  Gde smo sad: Koncerti Sel, Ari, Martine i Samuela, prodaja Tini CDa, intervju sa Lodo i Albom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.