“Ona živi u studiju”: Ariana Grande sprema novi album!

Iako je izbacila dva studijska albuma u roku od šest meseci, Ariana Grande ne staje i već se nalazi u muzičkom studiju gde priprema materijal za svoj naredni album! Kako izvori saopštavaju, iako je predstavila pesmu “Boyfriend” koja je naletela na pozitivne komentare publike, to je bio samo početak, jer pevačica hvata zalet za novi veliki projekat!

“Ne želim previše da otkrivam, ali ona živi u studiju,” otkrio je Scooter Braun za Music Week časopis. “Sve dok ima priče da ispriča, muzika će nastaviti da dolazi,” dodao je on.

Scooter se priseća da je jednom prilikom dobio i otkaz od Ariane, ali da je sada sve u najboljem redu između njih. “Kada ste porodica sa nekim, prolazite kroz uspone i padove i ti trenuci vas ojačaju. Iskrenost postaje brutalna i to je važno u pravom odnosu,” zaključio je on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Maline, kokos i Arianin rep: Pogledajte šta sadrži parfem "Thank U, Next"!

One thought on ““Ona živi u studiju”: Ariana Grande sprema novi album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.