Ariana Grande objavila novi album i priredila veliko iznenađenje!

Ariana Grande je samo pola godine nakon izlaska svog albuma “Sweetener” već objavila novi, pod nazivom “thank u, next”. On je u prodaji od danas u digitalnom i fizičkom izdanju širom sveta (očekujemo ga u našoj prodavnici pre kraja meseca!) ali Ariana Grande ponudila je nešto besplatno – spot za numeru “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”!

U ovom videu uz Ari glumi zvezda serije “Riverdale”, Charles Melton, a kao što naslov numere sugeriše, Ari u spotu pokušava da preotme Charlesa od njegove devojke koja zapravo neverovatno liči na nju! Ako se sećate, Ari je prvih dana ove godine viđena kako snima novi spot u jednoj kući u Los Anđelesu, ali je bilo očigledno da taj materijal nije bio korišćen za video za “7 Rings”, pa smo se baš pitali o čemu se zapravo radi!

I mi od jutros preslušavamo album, pa očekujte da sa vama uskoro podelimo svoje utiske. Naravno, uvek nam i vi možete napisati svoje u rubrici My Blog!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

12 thoughts on “Ariana Grande objavila novi album i priredila veliko iznenađenje!

  1. "a kao što naslov numere sugeriše, Ari u spotu pokušava da preotme Charlesa od njegove devojke koja zapravo neverovatno liči na nju!" Hmmmmm… Jeste li pogledali do kraja? 😂😂

  2. Predivan je album. I nije Rec o tome kako ari pokusava da preotme decka od devojke koja lici na nju nego je to u stvari verzija Ariane ali je prava mnogo bolja i na kraju ona kreće da ljubi sebe

  3. Ja sam danas najsretnija osoba na svijetu! Nemam riječi za ovo!!! 😢😍😍😢😢💖💖💖💖💖💖😭😭😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.