Ariana Grande objavila novi album i priredila veliko iznenađenje!

Ariana Grande je samo pola godine nakon izlaska svog albuma “Sweetener” već objavila novi, pod nazivom “thank u, next”. On je u prodaji od danas u digitalnom i fizičkom izdanju širom sveta (očekujemo ga u našoj prodavnici pre kraja meseca!) ali Ariana Grande ponudila je nešto besplatno – spot za numeru “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”!

U ovom videu uz Ari glumi zvezda serije “Riverdale”, Charles Melton, a kao što naslov numere sugeriše, Ari u spotu pokušava da preotme Charlesa od njegove devojke koja zapravo neverovatno liči na nju! Ako se sećate, Ari je prvih dana ove godine viđena kako snima novi spot u jednoj kući u Los Anđelesu, ali je bilo očigledno da taj materijal nije bio korišćen za video za “7 Rings”, pa smo se baš pitali o čemu se zapravo radi!

I mi od jutros preslušavamo album, pa očekujte da sa vama uskoro podelimo svoje utiske. Naravno, uvek nam i vi možete napisati svoje u rubrici My Blog!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Ariana Grande objavila novi album i priredila veliko iznenađenje!

  1. Predivan je album. I nije Rec o tome kako ari pokusava da preotme decka od devojke koja lici na nju nego je to u stvari verzija Ariane ali je prava mnogo bolja i na kraju ona kreće da ljubi sebe

  2. Ja sam danas najsretnija osoba na svijetu! Nemam riječi za ovo!!! 😢😍😍😢😢💖💖💖💖💖💖😭😭😭

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.