Why Don’t We konačno objavljuju svoj prvi album, i to pre kraja ovog meseca!

Why Don’t We je bojbend koji izaziva sve više pažnje, a momci su sad na svom Twitteru objavili da će 31. avgusta izbaciti svoj debi album, a najavili su da će se na njemu naći osam numera!

Kako se još navodi, oni će neke od novih pesama pevati i u čuvenom Today Showu 3. septembra, dok će prethodno od 18. avgusta biti na turneji po Aziji i Australiji. Do tad, oni su objavili numeru “8 Letters”, što je ujedno i naziv albuma.

Kad je reč o turneji, Why Don’t We će od 6. oktobra biti u Evropi, gde će do 25. oktobra održati seriju koncerata. Još uvek malo interesovanje za ovaj bend nije dovoljno da bi se neki od organizatora sa ovih prostora zainteresovao, ali u svakom slučaju, turneja po očekivanju obuhvata samo najbogatije zemlje Evrope, tako da šanse nema ni Austrija, a kamoli naš region.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Why Don’t We

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sami su je napisali: Why Don't We predstavljaju spot "Cold in LA"!

5 thoughts on “Why Don’t We konačno objavljuju svoj prvi album, i to pre kraja ovog meseca!

  1. Jedva čekam! Samo naprijed dečki. Možda nema šanse da nas posjete sad ali ima kasnije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.