Ariana Grande: Novi album mi je spasao život!

Ariana Grande objavila je svoj novi album u petak, samo pola godine nakon što je predstavila “Sweetener”. Kako pevačica kaže, glavni razlog zašto je ovaj album nastao je jednostavna – pokušavala je da spase sebe nakon svih užasnih stvari koje je preživljavala tokom burne 2018. godine!

“Žao mi je što moje objave kasne”, tvitovala je Ariana. “Scooter Braun i moja mama održali su govore zbog kojih sad ne mogu da prestanem sa plakanjem. Sve vas volim. Nadam se da ćete uživati u ovom albumu. Ova muzika, vi ljudi i moji prijatelji ste mi spasili život.”

Prodaja albuma inače odlično, pa je on na prvom mesto iTunes top liste u Americi došao za samo pet minuta, a svi kritičari ga ocenjuju kao njen najbolji do sad i čak priznaju da su je potcenili jer im je pokazala da ume mnogo više od toga što su oni očekivali!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Urnebesno: Prva slika Ariane sa BLACKPINK!

6 thoughts on “Ariana Grande: Novi album mi je spasao život!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.