Ariana Grande dobila ulogu u filmu sa Leonardo DiCapriom i Jennifer Lawrence!

Dolazi nam ponovo vreme totalne dominacije Ariane Grande! Nakon što je najavila da joj novi album izlazi pre kraja oktobra, saopšteno je i da je njoj pripala uloga u filmu “Don’t Look Up” gde će se ona pridružiti nekima od najvećih zvezda na svetu!

Kako piše Deadline, ovaj film okuplja neverovatnu količinu velikih imena, a sem Ari tu su dakle Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothee Chalamet, Kid Cudi i Matthew Perry! Kad je reč o priči, znamo da su u njenom središtu dva astronoma koja čine sve da upozore čovečanstvo kako nam se približava asteroid koji će uništiti planetu!

Kako se navodi, ovaj film radi Netflix, a najveći problem bio je privoleti Leonarda DiCaprija da mu se priključi. Na kraju, on je to prihvatio, jer je dobio garancije da će se film prikazivati i u bioskopima. Ipak, s obzirom na sve goru zdravstvenu situaciju, pitanje je kad će se to zapravo desiti!

Iako vam po priči filma zvuči kao da je u pitanju neki triler ili horor (a znamo da Ari obožava ove žanrove!) u pitanju je zapravo klasična komedija! Ipak, kako najavljuje režiser Adama McKay, ne treba očekivati baš totalna ludila u filmu, jer on ujedno predstavlja i kritiku modernog društva. Ovakvi projekti često ne ispadnu tako sjajno upravo jer je jako teško napraviti film u kome će tolike zvezde dobiti dovoljno prostora.

Pročitajte još  Ariana Grande o Peteu Davidsonu: Ja ga uopšte nisam poznavala!

Iako se o Arianinom angažovanju ne zna ništa, ne bismo se iznenadili da njena uloga bude prilično mala i da dobije svega nekoliko minuta na ekranu. Ipak, sigurni smo da je njoj čast da bude u ovakom društvu i da uči od najboljih u poslu! Ari do sad nije pokazivala veće ambicije da više glumi, pre svega jer opravdano smatra muziku svojim najvećim talentom, ali ovakvi “izleti” raduju i njen fandom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.