Ariana Grande blizu da završi svoj četvrti album!

15043432_208925039511184_36996891237416960_n

Iako je “Dangerous Woman” izašao pre samo pola godine, iako je tek očekuje svetska turneja, Ariana Grande poručila je fandomu kako je najveći deo posla za njen naredni album već urađen!

Ari je u nedelju bila vrlo aktivna na Snapchatu a u jednom momentu je poručila, “Ah da, skoro sam završila novi album. Nisam imala nameru da napravim album, nisam ni sigurna da li je skroz završen ali imam tonu pesama koje mi se stvarno sviđaju. Samo sam radila, kreirala i bila sam inspirisana.”

Nakon burnih reakcija fandoma, ona je objavila novi video u kome kaže, “Nisam htela da budete previše uzbuđeni, toliko da se ukakite od sreće”. Kad će Ari objaviti album ostaje velika misterija ali teško da će se to desiti pre kraja njene “Dangerous Woman” turneje koja strartuje u Finiksu, 2. februara!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Majin test: Da li je na slici Ariana ili njena dvojnica Paige?

3 thoughts on “Ariana Grande blizu da završi svoj četvrti album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.